Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به دنبال درمان‌های طبیعی و جایگزین برای علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا هستید، در اینجا ۱۲ مورد آورده شده است که می‌تواند به تسکین علائمتان کمک کند.

نکته ۱: بدانید چه موقع نباید علائم را درمان کنید
باور داشته باشید یا نه، علائم آزاردهنده‌ای که شما در اثر سرماخوردگی یا آنفلوانزا تجربه می‌کنید بخشی از روند طبیعی بهبود است؛ در واقع این‌ها شواهدی است مبنی بر اینکه سیستم ایمنی بدنتان در حال مبارزه با بیماری است؛ به عنوان مثال، تب، روش تلاش بدن شما برای از بین بردن ویروس‌ها با ایجاد محیطی گرم‌تر از حد طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
علاوه بر این، گرمای تب باعث می‌شود پروتئین‌های کشنده‌ی میکروب‌ها در خون شما سریع‌تر و مؤثرتر گردش کنند. بنابراین، اگر یکی دو روز تب خفیفی را تحمل کنید، در واقع ممکن است سریع‌تر بهبود پیدا کنید.

مایعات گرم گرفتگی بینی را رفع می‌کنند، از کم‌آبی بدن جلوگیری می‌کنند و غشا‌های ملتهب ناراحت‌کننده که بین بینی و گلوی شما ایجاد می‌شوند را تسکین می‌دهند. اگر دچار احتقان شدیدی هستید به طوری که نمی‌توانید شب‌ها بخوابید، از دمنوش‌های گیاهی سفارش شده بدین منظور استفاده کنید

سرفه نیز یکی دیگر از علائم مفید است که موجب پاکسازی راه‌های تنفسی شما از مخاط‌های غلیظی که می‌تواند میکروب را به ریه‌ها و بقیه بدنتان برساند، می‌شود.
حتی گرفتگی بینی هم بهتر است یا به صورت ملایم یا اصلاً درمان نشود. یک ماده ضداحتقان مانند سودافد (پزودوافدرین) جریان خون در رگ‌های بینی و گلوی شما را محدود می‌کند؛ در حالی که اغلب شما می‌خواهید جریان خون را افزایش دهید؛ زیرا با افزایش جریان خون مناطق آلوده گرم شده و به ترشحات کمک می‌کنند تا میکروب‌ها را از بدنتان خارج کنید.

نکته ۲: بینی خود را مکرر و به روش صحیح تمیز کنید
هنگام سرماخوردگی مهم است که به طور مرتب فین کنید به جای اینکه موکوس‌های درون بینی‌تان را به سمت سرتان بازگردانید؛ اما هنگامی که شما محکم و قوی فین کنید، فشار حاصله می‌تواند خلط حامل میکروب را به داخل مجرای گوشتان برده و باعث گوش‌درد شود. بهترین راه برای تخلیه‌ی بینی این است که انگشت خود را بر روی پره‌ی یک سوراخ بینی فشار دهید و به آرامی از دیگری فین کنید تا پاک شود.

نکته ۳: گرفتگی بینی را با آب نمک گرم برطرف کنید
شستشو با آب نمک به باز شدن احتقان بینی کمک می‌کند و در عین حال ذرات ویروس و باکتری‌ها را نیز از بینی‌تان می‌زداید. در اینجا یک دستورالعمل مشهور را برایتان آورده‌ایم: ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک را با یک ۱/۴ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین در ۲۴۰ سی‌سی آب گرم مخلوط کنید. از یک سرنگ حباب‌دار یا دستگاه شستشو دهنده‌ی بینی استفاده کنید تا آب داخل بینی فرو رود. در حالی که مایع را داخل یک سوراخ بینی‌تان می‌کنید، با استفاده از فشار آرام انگشتتان سوراخ دیگر بینی را بسته نگه دارید. اجازه دهید تخلیه شود. دو تا سه بار تکرار کنید، سپس سوراخ دیگر بینی را پاکسازی کنید.

نکته ۴: بدنتان را گرم نگه دارید و استراحت کنید
گرم نگه داشتن بدن و استراحت در هنگام اولین مواجهه با سرماخوردگی یا آنفولانزا به بدنتان کمک می‌کند تا انرژی خود را مستقیم به سمت سیستم ایمنی ببرد. سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماری به انرژی نیاز دارد؛ بنابراین با استراحت به آن کمک کنید تا راحت‌تر انرژی‌اش را تأمین کند.

نکته ۵: غرغره کنید
غرغره کردن می‌تواند گلو را مرطوب کرده و تسکین موقت آن را به همراه آورد. بدین منظور نصف قاشق چای‌خوری نمک را در ۲۴۰ سی‌سی آب گرم حل کرده و چهار بار در روز غرغره کنید.
برای کاهش خارش گلو از یک محلول غرغره قابض مانند چای حاوی تانن به منظور سفت و محکم کردن غشا‌ها کمک بگیرید. یا از یک غرغره غلیظ و چسبناک تهیه شده با عسل یا عسل و سرکه سیب استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو را در دو فنجان آب گرم بریزید و با یک قاشق چای‌خوری عسل مخلوط کنید. بگذارید این مخلوط قبل از غرغره تا دمای اتاق خنک شود.

نکته ۶: مایعات گرم بنوشید
مایعات گرم گرفتگی بینی را رفع می‌کنند، از کم‌آبی بدن جلوگیری می‌کنند و غشا‌های ملتهب ناراحت‌کننده که بین بینی و گلوی شما ایجاد می‌شوند را تسکین می‌دهند. اگر دچار احتقان شدیدی هستید به طوری که نمی‌توانید شب‌ها بخوابید، از دمنوش‌های گیاهی سفارش شده بدین منظور استفاده کنید.

نکته ۷: یک دوش پر بخار بگیرید
حمام بخار راه‌های بینی شما را مرطوب می‌کند و می‌تواند به آرامشتان کمک کند. اگر در اثر آنفلوانزا دچار سرگیجه شده‌اید، در حالی که روی یک صندلی در نزدیکی دوش نشسته‌اید حمام بخار بگیرید.

نکته ۸: از یک ضماد یا مرهم برای زیر بینی‌تان استفاده کنید
گذاشتن یک خمیر کوچک از ضماد منتول در زیر بینی‌تان می‌تواند به باز شدن راه‌های تنفسی و ترمیم پوست تحریک شده در پایه بینی‌تان کمک کند. منتول، اکالیپتوس و کافور همگی دارای ترکیبات بی‌حسی خفیفی هستند که می‌توانند به تسکین درد بینی جریحه‌دار شده در اثر تمیز کردن با دستمال کاغذی کمک کنند. با این حال، فقط آن را در قسمت بیرونی، زیر بینی خود بمالید، نه داخل آن.

نکته ۹: از کمپرس‌های گرم یا سرد برای گرفتگی‌های سینوس‌هایتان استفاده کنید
هر دو مورد موثرند. می‌توانید کیسه‌های گرم یا سرد قابل استفاده‌ی مجدد را از داروخانه خریداری کرده و یا خود آن را تهیه کنید. برای داشتن یک کمپرس گرم می‌توانید از یک حوله که با اتو گرم شده استفاده کنید. البته ابتدا دما را تست کنید تا مطمئن شوید خیلی داغ نیست. برای داشتن یک کمپرس سرد هم می‌توانید از یک کیسه کوچک نخودفرنگی داخل فریزرتان کمک بگیرید.

نکته ۱۰: با یک بالش اضافی زیر سرتان بخوابید
بالا بردن سرتان هنگام استراحت و خواب به تسکین گرفتگی بینی کمک خواهد کرد. اگر زاویه ایجاد شده نامناسب است سعی کنید بالش اضافی را به گونه‌ای زیر بالش اصلی‌تان قرار دهید تا شیب تدریجی‌تری ایجاد کند و گردنتان اذیت نشود.

نکته ۱۱: اگر مجبور نیستید با هواپیما سفر نکنید
سفر هوایی در فردی که دچار احتقان سرماخوردگی یا آنفلوانزا است به دلیل تغییر فشار در هنگام برخاستن و فرود هواپیما می‌تواند به پرده‌ی گوش آسیب برساند. اگر باید پرواز کنید و چاره‌ای ندارید از مواد ضد احتقان استفاده کنید و اسپری بینی‌تان را همراه داشته باشید تا درست قبل از برخاستن و فرود آمدن هواپیما از آن استفاده کنید. جویدن آدامس و قورت دادن مداوم نیز می‌تواند به تسکین فشار کمک کند.

نکته ۱۲: غذا‌هایی بخورید که با عفونت مبارزه می‌کنند
در اینجا برخی از غذا‌های خوب برای خوردن هنگام سرماخوردگی یا آنفلوانزا آورده شده است:. موز و برنج برای آرام کردن ناراحتی معده و کنترل اسهال. مواد غذایی حاوی ویتامین C. مانند فلفل دلمه. زغال‌اخته اسهال را کنترل می‌کند و از نظر آسپیرین طبیعی غنی است که می‌تواند به کاهش تب و درد کمک کند.. هویج که حاوی آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است.. فلفل چیلی می‌تواند سینوس‌ها را باز کرده و به رقیق شدن مخاط در ریه‌ها کمک کند.. زغال اخته می‌تواند به جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به سلول‌های دیواره‌ی مثانه و مجاری ادراری کمک کند.. خردل یا ترب کوهی می‌تواند به رفع مخاط در راه‌های هوایی کمک کند.. پیاز‌ها حاوی مواد فیتوشیمیایی هستند که به بدن کمک می‌کنند تا برونشیت و سایر عفونت‌ها را پاکسازی کند.. چای سیاه و سبز که حاوی کاتچین هستند؛ یک ماده‌ی فیتوشیمیایی که گفته می‌شود دارای اثرات آنتی‌بیوتیکی و ضد اسهال طبیعی است.

به یاد داشته باشید، شرایط جدی مانند عفونت‌های سینوسی، برونشیت، مننژیت، گلودرد چرکی و آسم می‌توانند مانند سرماخوردگی به نظر برسند. اگر علائم شدیدی دارید یا به نظر نمی‌رسد که در حال بهتر شدن هستید به پزشک مراجعه کنید.


منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرماخوردگی آنفولانزا درمان سرماخوردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل

 عصرایران ؛ ‌رضا غبیشاوی – کابینه اسرائیل به تازگی رای به تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل داد. با این اقدام، نزدیک به 30 سال حضور الجزیره در اسرائیل به صورت موقت متوقف می شود. در این باره می توان به چند نکته اشاره کرد:


 حکم توقیف

روند تصمیم گیری این ممنوعیت قابل توجه است. پارلمان اسرائیل ماه گذشته مصوبه ای داشت که براساس آن، به دولت اسرائیل اختیار داد در صورتی که رسانه خارجی، "خطری علیه امنیت ملی اسرائیل" باشد می تواند فعالیت آن را در اسرائیل ممنوع کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، الجزیره را شبکه "تروریستی" توصیف و آن را به تحریک علیه نظامیان اسرائیل متهم کرد. این درحالی است که رسانه های اسرائیلی گفته اند رئیس موساد توصیه کرده بود فعلا دست به این اقدام نزنند تا مذاکرات آتش بس جنگ غزه و بازگشت اسیران اسرائیلی تعیین تکلیف شود. 

وزیر ارتباطات اسرائیل در حال امضای حکم ممنوعیت فعالیت الجزیره در اسرائیل

تصمیم جلوگیری از فعالیت الجزیره در جلسه هیات وزیران اسرائیل به رای گذاشته شد و با اجماع به تصویب رسید. بعد از آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در توییتر (ایکس)، خبر تصویب را اعلام کرد. این حکم بعد از تصویب در هیات وزیران بلافاصله از سوی وزارت ارتباطات اسرائیل اجرا شد.
وزیر ارتباطات اسرائیل در مقابل دوربین، نامه دستور تعطیلی دفتر الجزیره را امضا و فیلم آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد تا دقایقی بعد، کارکنان وزارت ارتباطات با حمایت نیروهای پلیس سراغ دفتر الجزیره در شهر قدس / بیت المقدس / اورشلیم رفتند و آن را پلمب کردند.

براساس تصمیم اجرایی تصویب شده در هیات وزیران اسرائیل، دفاتر الجزیره در اسرائیل به مدت 45 روز تعطیل و سایت های اینترنتی الجزیره عربی و انگلیسی در اسرائیل فیلتر می شوند. پخش برنامه های شبکه های الجزیره در شبکه های زمینی و کابلی اسرائیل نیز متوقف می شود. با پایان مهلت 45 روزه، این حکم باید تجدید شود. همچنین تجهیزات الجزیره در اسرائیل توقیف و جلوی پخش زنده و دیگر فعالیت های الجزیره در اسرائیل گرفته می شود. 
شبکه الجزیره هم در واکنش با رد این تصمیم دولت اسرائیل گفت که به دادگاه اسرائیل شکایت می کند.

اولین در 28 سال قبل

الجزیره اولین شبکه عربی و عربی زبان بود که 28 سال قبل در اسرائیل دفتر نمایندگی ایجاد و خبرنگار مستقر کرد. الجزیره بعد از راه اندازی در سال 1996 / 1375 ، پخش مستقیم از اسرائیل را شروع و میزبان میهمانان، کارشناسان و مقامات اسرائیلی شد گرچه در سال های اخیر، حضور مقامات اسرائیل در برنامه های زنده الجزیره به صفر نزدیک شد.

در آن سال ها، این کار الجزیره یک تابو شکنی تمام عیار بود به ویژه که دولت قطر به عنوان مالک و تامین کننده مالی آن، دولت اسرائیل را به رسمیت نمی شناخت. آن زمان، این کار الجزیره، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و شبکه به تلاش برای عادی سازی روابط با اسرائیل متهم شد. در آن مقطع، الجزیره به عنوان رسانه ای لیبرال و مدرن شناخته می شد که در مسیر برنامه دولت قطر برای عادی سازی روابط با اسرائیل گام برمی دارد. به همین دلیل به شدت از سوی فعالان اسلامگرا مورد انتقاد بود. جالب این جاست اکنون بعد از 28 سال، دولت اسرائیل حکم به تعطیلی دفتر الجزیره داد و این تصمیم با مخالفت های زیادی روبه رو شده است. الجزیره حالا اولین شبکه ای است که اسرائیل دفتر آن را تعطيل می کند.



وائل الدحدوح خبرنگار الجزیره در حملات اسرائیل به غزه زخمی شد. چند فرزند و نوه او هم در این حملات کشته شدند


آن زمان شبکه الجزیره ، شبکه ای لیبرال شناخته می شد و حالا شبکه ای اسلامگرا. آن زمان به عنوان حامی عادی سازی روابط با اسرائیل متهم می شد و حالا در جبهه مقابل اسرائیل قرار گرفته است.  
28 سال قبل که الجزیره در اسرائیل دفتر تاسیس کرد هیچ کس فکرش را هم نمی کرد روزی دولت اسرائیل، حکم به تعطیلی آن صادر کند و این تعطیلی با چنین مخالفت و جنجالی در جهان عرب و اسلام روبه رو شود. این در حالی است که معمولا اسرائیل از استقرار دفاتر نمایندگی رسانه های عربی و اسلامی در اسرائیل حمایت می کند.

ممنوعیت الجزیره در اسرائیل را می توان حاصل چند مورد دانست. اول تاثیرگذاری وزیران تندرو در کابینه اسرائیل. کابینه فعلی راست گراترین و تندروترین کابینه تاریخ اسرائیل است. دوم جنگ اسرائیل و حماس در غزه که 3 ویژگی منحصر به فرد دارد. اسرائیل برای اولین بار بعد از 19 سال از عقب نشینی تاریخی از غزه، ‌به این منطقه، حمله زمینی و آن را اشغال کرد. برای اولین بار به دنبال نابودی حماس و کنار راندن آن از حاکمیت بر غزه است. برای اولین بار در حمله به غزه، بحث اسیران پرتعداد اسرائیلی مطرح است. 

الجزیره در این جنگ ، از حماس و مردم غزه در مقابل اسرائیل، حمایت می کند. در حالی که همه رقبا یعنی شبکه های العربیه (وابسته به عربستان سعودی)، اسکای نیوز عربی (وابسته به ابوظبی امارات)، فرانس 24 عربی (وابسته به فرانسه) و بی بی سی عربی، مثل الجزیره، از حماس حمایت نمی کنند. الجزیره برای کشته شدگان فلسطینی در حملات اسرائیل از عنوان شهید و کشتن شدن آنها به دست ارتش اسرائیل را شهادت می خواند.  علاوه بر این،  از ارتش اسرائیل در همه حال با عنوان ارتش اشغالگر و اشغالگران یاد می کند و این برخلاف رویه دیگر شبکه های خبری پرمخاطب عربی و عرب زبان است. 

ارتش اسرائیل در ماه مه 2022 خبرنگار معروف این شبکه "شیرین ابوعاقله" را در جنین (کرانه باختری) به قتل رساند. همچنین در حمله اسرائیل به غزه، "سامر ابودقه" تصویربردار الجزیره کشته شد. حملات اسرائیل  "وائل الدحدوح" مدیر دفتر الجزیره در غزه هم در حملات اسرائیل،‌زخمی و  مجروح شد که پس از از دست دادن تعدادی از اعضای خانواده اش در بمباران قبلی در نوار غزه، از نوار تخلیه شد.


تاثیرات

تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل به ضرر این شبکه است زیرا در پوشش تحولات اسرائیل و فلسطین به عنوان یکی از نقاط قوت این شبکه تاثیر منفی می گذارد.
پوشش خبری تحولات اسرائیل و فلسطین همیشه یکی از حوزه های اساسی فعالیت این شبکه است به ویژه در 7 ماه اخیر که جنگ غزه، به سوژه اصلی و خبر اول شبکه تبدیل شد. البته نوع پوشش جنگ غزه مورد انتقاداتی نیز قرار گرفته است. منتقدان الجزیره را به پوشش یک طرفه جنگ غزه و پوشش خبری بیش از حد و در نتیجه زدگی مخاطب از این سوژه متهم می کنند.

این تصمیم، به ضرر الجزیره به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب است زیرا بر فعالیت آن تاثیر منفی می گذارد و همزمان به سود رقبای الجزیره از جمله العربیه و اسکای نیوز عربی است. البته به شرطی که بتوانند از این شرایط به سود خود استفاده کنند که احتمال زیاد بهره نخواهند برد زیرا الجزیره مخاطبان خاص خود را دارد.



 دفتر الجزیره در شهر قدس / اورشلیم 

این تصمیم به ضرر دولت اسرائیل است زیرا الجزیره را به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب از دست می دهد. الجزیره یکی از کانال های دست اول انتقال خبرها و تحولات اسرائیل برای میلیون ها مخاطب در کشورهای عربی و غیرعربی است. با این تصمیم، اسرائیل خود را از این کانال محروم کرد. همچنین در انتقال خبرهای مربوط به اسرائیل، به ویژه دولت و ارتش، منبع دست اول کنار می رود و الجزیره منبع دست دوم خواهد شد. این شرایط به ضرر همزمان اسرائیل و الجزیره خواهد بود.

دفتر نمایندگی الجزیره در همه کشورهای منطقه حداقل یک بار تاکنون تعطیل شده و این شبکه با این گونه تعطیلی ها بیگانه نیست. با این حال تعطیلی این دفتر در جایی که  برخی در غرب آن را تنها دموکراسی خاورمیانه توصیف می کنند جالب توجه است. گرچه در کشورهای اروپایی نیز بعد از جنگ اوکراین،‌ دفتر شبکه های خبری وابسته به دولت روسیه تعطیل شد.

این تصمیم ممنوعیت به سود تندروها و گروه های افراط گرای ملی و تندرو مذهبی در اسرائیل است زیرا خبرنگاران الجزیره فعالیت های گروه های تندرو اسرائیلی را پوشش می دادند و اشکار می کردند. یکی از مهمترین بخش ها مربوط به حملات ارتش اسرائیل و شهرک نشینان اسرائیلی علیه فلسطینی ها در کرانه باختری و قدس شرقی است.

این تصمیم به سود حماس و دیگر گروه های فلسطینی است چرا که در پوشش خبری فلسطین – اسرائیل، کفه طرف اسرائیلی، تضعیف می شود.
این تصمیم به سود دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان)‌ به ریاست محمود عباس است زیرا آنها معتقدند الجزیره، به سود رقیب شان (حماس)‌ فعالیت می کند.

این تصمیم به ضرر مخاطبان شبکه الجزیره است چرا که از دریافت خبرها و اتفاقات اسرائیل به ویژه شهر قدس/ بیت المقدس / اورشلیم ، شهرهای فلسطینی نشین / عرب نشین اسرائیل مثل اشدود و حیفا و منطقه نقب محروم می شوند. ممنوعیت الجزیره در اسرائیل، می تواند پوشش خبری الجزیره در مناطق فلسطینی کرانه باختری و غزه را هم تحت تاثیر منفی قرار دهد. 

ممنوعیت الجزیره به ضرر مردم شهر قدس / اورشلیم/ بیت المقدس است زیرا اسرائیل آن را بخشی از خاک خود و پایتخت خود می داند و فعالیت الجزیره را در آن ممنوع کرده است. این ممنوعیت به ضرر مردم عرب اسرائیل (فلسطینی های اسرائیل)‌ است. 

 الجزیره 


تاسیس الجزیره در سال 1996 / 1375 یک پدیده و نقطه عطف در تاریخ رسانه ای منطقه و جهان است. پدیده ای که تاثیرات آن را می توان در اکثر اتفاقات و تحولات منطقه دید. از جنگ افغانستان و عراق تا حملات اسرائیل به لبنان و  غزه. از بهار عربی تا جنگ سوریه و از محاصره قطر تا بازگشت طالبان.

شبکه الجزیره در قریب به 30 سال، فراز و نشیب بسیاری را طی کرد. با این حال می توان گفت این شبکه هر چه جلوتر رفت از میزان حرفه ای بودن آن (در مقایسه با گذشته اش)‌ کاسته شد. هر چه جلوتر رفت میزان نفوذ دولت قطر بر این شبکه افزایش یافت. کافی است نوع پوشش تحولات و حوادث ایران و سوریه، عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات در الجزیره را با روابط دوحه با  تهران، دمشق، ریاض،‌ قاهره، منامه و ابوظبی مقایسه کرد.


الجزیره یکی از برندهای قطر این شبه جزیره کوچک خلیج فارس است. بیشترین تاثیرات و تغییرات مثبت شبکه الجزیره را باید در جامعه، کشور و دولت قطر در سه دهه اخیر جستجو کرد. گرچه همزمان بزرگترین آسیب را هم دولت قطر به الجزیره وارد کرد؛ دولتی که مالک و تامین کننده مالی آن است. 

با وجود انتقادات مهم به عملکرد الجزیره در مقایسه با شبکه هایی چون بی بی سی عربی و فرانس 24 عربی،‌ الجزیره،‌ حرفه ای ترین شبکه خبری عربی زبان در منطقه است. انتقادات به الجزیره در بخش بی طرفی، استقلال تحریریه و تاثیرگذاری دولت قطر بر این شبکه است. با این حال الجزیره در حوزه هایی مانند تولید خبر و گزارش اختصاصی، پوشش خبری میدانی و به ویژه پخش زنده، فاصله زیادی نسبت به سایر رقبا دارد.

الجزیره با وجود همه انتقادات به عملکرد آن، بخشی از خاطرات تلخ و شیرین مردم خاورمیانه است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران

دیگر خبرها

  • ترمیم و بازسازی پل زمانخان سریع‌تر انجام شود
  • یمن چند کشتی صهیونیستی را هدف قرار داد
  • ساخت چهار خط سریع السیر جدید در ترکیه
  • با این روش‌ها در فصل بهار سرما نمی‌خورید
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از دوستی سریع‌ترین و کندترین حیوانات دنیا
  • اورونوف سریعترین بازیکن پرسپولیس!
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد